Partners

Google Nest

Nest Labs is in 2010 opgericht door Tony Fadell en Matt Rogers. Tony Fadell en Matt Rogers zijn ook wel bekend van Apple, beiden waren ingenieurs bij het bedrijf. Het idee om Nest Labs op te richten kwam toen Tony Fadell een vakantiehuis aan het bouwen was.

Apple

Apple, wie kent het merk nou niet? Het populaire bedrijf is een Amerikaans bedrijf dat elektronica verkoopt. Apple is opgericht op 1 april 1976 door Steve Jobs, Steve Wozniak en Ronald Wayne. Steve Wozniak en Ronald Wayne verlieten het bedrijf al snel, terwijl Steve Jobs bleef.

HP

Hewlett-Packard, beter bekend als HP, is een van de grootste Amerikaanse technologiebedrijven. Het bedrijf verkoopt bijvoorbeeld elektronica-onderdelen, maar ook software en dienstverlening. Op 1 november 2015 werd het bedrijf opgesplitst naar Hewlett Packard Enterprise en HP Inc.

LG

LG is een Zuid-Koreaanse producent die televisies en mobiele telefoons produceert. LG is opgericht in 1958. Het bedrijf werd in 1958 opgericht onder de naam GoldStar. GoldStar startte als fabrikant.

Philips

Koninklijke Philips, wij kennen het merk vooral als Philips, is een elektronica onderneming uit Nederland. Het bedrijf werd op 15 mei 1891 opgericht door Frederik Philips en zijn zoon Gerard Philips.

LeaseWeb

LeaseWeb is een hostingprovider, opgericht in 1997 als een online bedrijvengids. Het bedrijf is gevestigd in Amsterdam en begon met het bouwen van websites. In 1988 opende LeaseWeb een kantoor in Utrecht.

Coolblue

Coolblue is een Nederlandse webshop die vooral consumentenelektronica verkoopt. Coolblue is begonnen als studentenbedrijf. De drie oprichters waren bedrijfskunde studenten en wilden graag een bedrijf oprichten. Daaruit ontstond Coolblue.

Bol.com

Bol.com is een webwinkel in Nederland en België. Het bedrijf is in 1999 opgericht door de Duitse media onderneming Bertelsmann AG. In 1998 schreef Daniel Ropers, in opdracht van Bertelsmann, het eerste businessplan voor een online winkelkanaal.

Ubiquiti networks

Ubiquiti networks is een Amerikaans technologiebedrijf, opgericht dor Robert Pera in juni 2005 in Californië. Het bedrijf is nu gevestigd in New York City.

Microsoft

Microsoft Corporation is een Amerikaans bedrijf uit Washington en ontwikkelt en ondersteunt computergerelateerde producten en diensten. Het bedrijf is opgericht op 4 april 1975 door Bill Gates en Paul Allen.

Google

Iedereen kent Google wel; Google is het bedrijf van de Google zoekmachine. Het bedrijf is opgericht door Larry Page en Sergey Brin. Google is opgericht op 4 september 1998. Het hoofdkantoor van Google bevindt zich in Californië.

Yealink

Yealink is een wereldwijd merk dat is gespecialiseerd in videoconferenties, spraakcommunicatie en samenwerking, oplossingen van de beste kwaliteit, innovatieve technologie en gebruiksvriendelijke ervaring.