De beste laptop voor de brugklas

Onze combinatie van jarenlange ervaring en expertise

Hulp bij het aanschaffen van de beste laptop voor de brugklas

Gaat uw kind binnenkort naar de brugklas? En moet u daarvoor een laptop aanschaffen, maar heeft u geen idee welke laptop geschikt is voor de brugklas? TechMere helpt u graag! Samen met u gaan we op zoek naar een geschikte laptop voor uw kind. We kijken naar de specificaties, het gewicht en de grootte van de laptop en op basis daarvan kiezen we een laptop die helemaal bij uw kind past.

Waar moet u op letten?

Vroeger kreeg u vooral les uit boeken en maakte u gebruik van schriften. Met de komst van het internet is dat veel minder geworden en wordt er steeds meer digitaal les gegeven. U heeft steeds vaker een laptop nodig om de lessen door te komen. Bij het aanschaffen van een laptop zijn er een aantal dingen waar u op moeten letten. Allereerst is het belangrijk dat de accu lang meegaat. Kinderen maken vaak lange dagen op school en u wilt natuurlijk niet dat de laptop halverwege de dag al leeg is. Ook moet de laptop niet te groot en te zwaar zijn. De laptop moet natuurlijk makkelijk mee te nemen zijn naar school. Ook moet de snelheid van de laptop voldoende zijn en moet de laptop voldoende opslagcapaciteit hebben. Het is natuurlijk erg onhandig als de laptop steeds vastloopt, dit kan ervoor zorgen dat uw kind gaat achterlopen in de les.

 

Het aanbod van laptops is tegenwoordig zeer groot en iedere laptop heeft zijn voor- en nadelen. Wij begrijpen dat het u duizelt, al die verschillende opties. Waar moet ik precies op letten en welke laptop is geschikt? Daarom is TechMere er voor u. TechMere helpt u graag bij het uitzoeken van de perfecte laptop voor uw kind.

Computersupport abonnement

Heeft u een geschikte laptop aangeschaft, maar bent u bang dat er onverhoopt toch problemen optreden? Ook dan is TechMere er voor u. Voor maar €15 per maand kunt u bij ons een computersupport abonnement afsluiten. Wij helpen u dan bij een trage laptop, te weinig opslagcapaciteit of andere problemen. Eventuele kosten voor schade aan de laptop, bijvoorbeeld een kapot scherm, is uitgesloten van dit abonnement.

Wilt u hulp bij het uitzoeken van een laptop of heeft u interesse in een computersupport abonnement? Neem dan snel contact met ons op.

 

Maak kennis met Martijn.

Ik ben Martijn en zou u graag

verder willen helpen.

Wilt u in contact komen?

 
 Neem contact op
 

Daag Martijn en het team uit.

"*" geeft vereiste velden aan