Aanmelden
 

WordPress

Jouw partner voor professionele Wordpress websites.

WordPress

TechMere is een toonaangevend ICT-bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen van professionele WordPress-websites. Met WordPress kunnen we dynamische en gebruiksvriendelijke websites bouwen die perfect aansluiten bij jouw bedrijfsbehoeftes. Onze ervaren WordPress-ontwikkelaars hebben diepgaande kennis van het platform en zijn bedreven in het implementeren van op maat gemaakte oplossingen die jouw online aanwezigheid versterken.

 

Bij TechMere begrijpen we dat een goed ontworpen en geoptimaliseerde website essentieel is om jouw bedrijf te laten groeien. Onze ervaren WordPress-ontwikkelaars hebben een diepgaande kennis van het platform en zijn experts in het benutten van de kracht en veelzijdigheid ervan. We werken nauw met je samen om jouw bedrijfsdoelstellingen en designvoorkeuren te begrijpen, zodat we een op maat gemaakte website kunnen bouwen die jouw merkidentiteit weerspiegelt en klanten aantrekt.

Onze getalenteerde WordPress-ontwikkelaars hebben uitgebreide ervaring in het bouwen van websites op maat, die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook geoptimaliseerd zijn voor zoekmachines (SEO). We zorgen voor een gestructureerde en geoptimaliseerde websitearchitectuur, implementeren relevante zoekwoorden in de inhoud en optimaliseren de metadata, zodat jouw website beter vindbaar is voor jouw doelgroep.

 

Daarnaast is snelheid en responsiviteit een belangrijk aspect bij het ontwikkelen van een succesvolle website. Onze ontwikkelaars zorgen ervoor dat jouw WordPress-website snel laadt en een vlotte gebruikerservaring biedt. We implementeren caching-technieken, comprimeren afbeeldingen en optimaliseren de code om de laadtijd van jouw website te minimaliseren.

 

Bij TechMere begrijpen we dat jouw website niet alleen een visitekaartje is, maar ook een krachtig marketinginstrument. Daarom integreren we tools en plug-ins die je helpen bij het beheren en analyseren van jouw websiteprestaties, zoals Google Analytics en SEO-analysetools.

 

Naast het ontwikkelen van jouw website bieden we ook uitgebreide ondersteuning en onderhoudsdiensten. We zorgen voor regelmatige updates van de WordPress-kern en plug-ins, implementeren beveiligingsmaatregelen en maken regelmatige back-ups om ervoor te zorgen dat jouw website veilig en up-to-date blijft.

 

Kies voor WordPress ontwikkeling door TechMere en laat ons jouw online aanwezigheid naar een hoger niveau tillen. We zijn gepassioneerd over het creëren van unieke en geoptimaliseerde websites die indruk maken op jouw doelgroep. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we jouw online succes kunnen vergroten met WordPress.

 

Maak kennis met Trevor.

Ik ben Trevor en zou u graag

verder willen helpen.

Wilt u in contact komen?

 
 Neem contact op
 

Daag Trevor en het team uit.

"*" geeft vereiste velden aan