Aanmelden
 

TYPO3

Jouw partner voor professionele TYPO3 websites.

TYPO3

TechMere is een toonaangevend ICT-bedrijf dat is gespecialiseerd in het ontwikkelen van professionele TYPO3-websites. TYPO3 is een veelzijdig en flexibel contentmanagementsysteem (CMS) dat ideaal is voor bedrijven die behoefte hebben aan complexe en op maat gemaakte websites.

 

Onze ervaren TYPO3-ontwikkelaars hebben diepgaande kennis van het CMS en zijn experts in het benutten van de kracht en veelzijdigheid ervan. We werken nauw met je samen om jouw bedrijfsdoelstellingen en designvoorkeuren te begrijpen. Of je nu een informatieve bedrijfswebsite, een e-commerceplatform of een meertalige website nodig hebt, wij hebben de expertise om aan jouw behoeften te voldoen.

Daarnaast begrijpen we bij TechMere het belang van zoekmachineoptimalisatie (SEO) bij het ontwikkelen van websites. Onze TYPO3-ontwikkelaars implementeren SEO-vriendelijke technieken in de structuur en inhoud van jouw website, zodat je beter vindbaar bent in zoekmachines en meer organisch verkeer aantrekt. We optimaliseren de metadata, URL-structuur en content om jouw website beter te laten ranken in zoekresultaten.

 

Bij TechMere streven we ernaar om websites te bouwen die niet alleen krachtig zijn, maar ook gemakkelijk te beheren. Met TYPO3 krijg je een gebruiksvriendelijk beheerdersdashboard waarmee je eenvoudig inhoud kunt toevoegen, bewerken en beheren. We bieden uitgebreide training en ondersteuning, zodat je zelf jouw website kunt beheren en bijwerken.

 

Daarnaast zorgen we ervoor dat jouw TYPO3-website schaalbaar is en gemakkelijk kan worden uitgebreid naarmate jouw bedrijf groeit. We gebruiken TYPO3’s flexibele architectuur om modules en extensies toe te voegen die specifiek zijn afgestemd op jouw behoeften. Dit stelt je in staat om nieuwe functionaliteiten toe te voegen en jouw website aan te passen aan de veranderende behoeften van jouw bedrijf.

 

Met TechMere krijg je niet alleen een professionele TYPO3-website, maar ook volledige ondersteuning en onderhoud. We zorgen voor regelmatige updates, beveiligingspatches en back-ups, zodat jouw website veilig en up-to-date blijft.

 

Kies voor TYPO3 websiteontwikkeling door TechMere en laat ons jouw online aanwezigheid naar een hoger niveau tillen. We zijn gepassioneerd over het creëren van unieke en geoptimaliseerde websites die indruk maken op jouw doelgroep. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we jouw online succes kunnen vergroten met TYPO3.

 

Maak kennis met Trevor.

Ik ben Trevor en zou u graag

verder willen helpen.

Wilt u in contact komen?

 
 Neem contact op
 

Daag Trevor en het team uit.

"*" geeft vereiste velden aan