Werkplekbeheer

Uw optimale werkomgeving in een handomdraai

Werkplekbeheer

Een nieuw kantoor, werkplek voor een nieuwe collega of gewoonweg toe aan een nieuwe opzet? Het in kaart brengen van een volledig ingerichte werkplek die efficiënt is voor uw bedrijf kan een hele opgave zijn. Onze razendsnelle werkplekbeheerders staan voor u klaar om u te helpen en daar waar nodig te ondersteunen! TechMere is in staat om efficiënt en veilig systemen te installeren, verhuizen, of aan te passen.

Wat is werkplekbeheer?

Werkplekbeheer is het inrichten, opstellen en beheren van werkplekken plus het onderhouden hiervan. Hierin heeft u veel keuze; denk aan applicaties, apparaten, en hard- en software. Voor welke Windows versie gaat u? Wilt u iedere werkplek voorzien van een eigen printer, of gaat iedereen dezelfde printer gebruiken? Onze werkplekbeheerders bespreken de opties en de voor- en nadelen van verschillende mogelijkheden om zo ideale werkplekken te creëren welke geheel naar wens zijn.

 

Onze werkplek coördinatoren bieden u een optimaal werkende omgeving, compleet met netwerk– en systeembeheer. We monitoren de werkplekken actief en zijn in staat om problemen te constateren voordat deze een gevaar vormen voor de workflow. Door periodiek onderhoud wordt voorkomen dat de systemen trager worden en ongemerkt de productiviteit van werknemers beïnvloedt. We kunnen de werkplekken regelmatig op afstand beheren en preventief onderhoud uitvoeren zonder dat daar last van ondervonden wordt, hoewel het soms is noodzakelijk is dat wij op locatie langskomen. In dat geval checken we alle aanwezige werkplekken op snelheid, beveiliging en updates.

werkplekbeheer