Webhosting

Voor een website heeft u ook webhosting nodig. Hier vindt u alles wat u nodig heeft voor webhosting van uw website.

Wat is webhosting?

Webhosting is het huren van een stuk opslag voor informatie, afbeeldingen en andere inhoud. Het gaat hierbij om opslag op een speciale database bij een host. Bij webhosting brengt u uw website eigenlijk onder op een grote computer, een server genoemd, die altijd verbonden is met internet en altijd aan staat. Zo zorgt u ervoor dat uw website altijd bereikbaar is voor bezoekers. De host van de server zorgt ervoor dat het e-mailverkeer correct werkt en dat een website online blijft, door deze regelmatig te updaten en te beveiligen. Daarnaast wordt de server op dusdanige manier geconfigureerd dat deze een snelle responstijd heeft en zo min mogelijk downtime ervaart.

Wanneer heeft u webhosting nodig?

Webhosting heeft u nodig wanneer u een website of een webshop wilt maken. Webhosting zorg er namelijk voor dat uw website altijd blijft werken en altijd zichtbaar is voor uw websitebezoekers.

Het kiezen van een hostingserver

Een hostingserver is nodig voor het opzetten en onderhouden van een website of voor het e-mailen vanuit een eigen domeinnaam. Door uw website op een hostingserver te zetten, komt deze online te staan. De website is dan voor iedereen bereikbaar. 

Soorten webhosting

Welke soort hosting het beste bij u past, is afhankelijk van uw doeleinden met de server. TechMere biedt verschillende vormen van webhosting aan. 

Shared hosting

Meestal wordt met shared hosting hetzelfde bedoeld als met webhosting. Shared hosting is de meest populaire vorm van hosting. Met shared hosting huurt u een stukje opslag en rekenkracht van de server. Dit is nodig om uw website online te plaatsen en bezoekers te ontvangen op uw website. Bij shared hosting deelt u, zoals de naam al doet vermoeden, de server met andere gebruikers. Hierdoor blijven de kosten laag. De andere gebruikers van de server kunnen niet bij uw gegevens komen, want het stukje opslag is volledig afgeschermd. De prestaties van andere websites, zoals snelheid, bereikbaarheid en downtime, hebben geen invloed op uw server. Zo bent u verzekerd van een website die snel en stabiel reageert met minimale downtime. Deze vorm van webhosting wordt het meest gekozen voor gewone websites die niet veel traffic genereren. De websites van TechMere zijn daarnaast beschermd met een SSL en HTTPS certificaat, waardoor u gegarandeerd bent van optimale veiligheid.

VPS hosting

VPS staat voor Virtual Private Server. Wilt u onafhankelijk zijn van de drukte van andere websites? Of heeft u specifieke technische wensen voor bijvoorbeeld de software die u gaat gebruiken? Kies dan voor VPS hosting. Een VPS is een virtuele omgeving die op een volledig zelfstandig deel van de server wordt aangemaakt en gegarandeerde RAM-geheugen en processorcapaciteit heeft. Een VPS is geheel naar eigen wens in te delen. Bovendien geeft een VPS u veel vrijheden op technisch gebied. Zo kunt u zelf kiezen van welk besturingssysteem uw VPS gebruik maakt en is het mogelijk om meerdere websites op dezelfde server te laten draaien. Een VPS wordt, in tegenstelling tot webhosting, niet gedeeld met anderen. Daardoor is een VPS razendsnel. Een VPS host is een ideale oplossing voor websites met meer content dan een gemiddelde websites, zoals webshops en grote bedrijven.

Webhosting bij TechMere

Wij bieden u graag supersnelle webhosting. Een snelle website is belangrijk voor de vindbaarheid van uw website en de gebruikerservaring van uw websitebezoekers. Bovendien heeft een snelle website directe invloed op het aantal aankopen via uw website. Webhosting bij TechMere betekent zekerheid en betaalbaarheid. Wij monitoren onze servers actief en grijpen direct in bij complicaties. Wij regelen het allemaal voor u. Ook in de avonduren zijn wij altijd bereikbaar. Zo is uw website altijd bereikbaar!

 

Maak kennis met Martijn.

Ik ben Martijn en zou u graag

verder willen helpen.

Wilt u in contact komen?

 
 Neem contact op
 

Daag Martijn en het team uit.

"*" geeft vereiste velden aan

 

Voor een website heb je ook webhosting nodig. Hier vind je alles wat je nodig hebt voor webhosting van je website.

Wat is webhosting?

Webhosting is het huren van een stuk opslag voor informatie, afbeeldingen en andere inhoud. Het gaat hierbij om opslag op een speciale database bij een host. Bij webhosting breng je jouw website eigenlijk onder op een grote computer, een server genoemd, die altijd verbonden is met internet en altijd aan staat. Zo zorg je ervoor dat jouw website altijd bereikbaar is voor bezoekers. De host van de server zorgt ervoor dat het e-mailverkeer correct werkt en dat een website online blijft, door deze regelmatig te updaten en te beveiligen. Daarnaast wordt de server op dusdanige manier geconfigureerd dat deze een snelle responstijd heeft en zo min mogelijk downtime ervaart.

Wanneer heb je webhosting nodig?

Webhosting heb je nodig wanneer je een website of een webshop wilt maken. Webhosting zorg je er namelijk voor dat jouw website altijd blijft werken en altijd zichtbaar is voor je websitebezoekers.

Het kiezen van een hostingserver

Een hostingserver is nodig voor het opzetten en onderhouden van een website of voor het e-mailen vanuit een eigen domeinnaam. Door je website op een hostingserver te zetten, komt deze online te staan. De website is dan voor iedereen bereikbaar. 

Soorten webhosting

Welke soort hosting het beste bij jou past, is afhankelijk van je doeleinden met de server. TechMere biedt verschillende vormen van webhosting aan. 

Shared hosting

Meestal wordt met shared hosting hetzelfde bedoeld als met webhosting. Shared hosting is de meest populaire vorm van hosting. Met shared hosting huur je een stukje opslag en rekenkracht van de server. Dit is nodig om je website online te plaatsen en bezoekers te ontvangen op je website. Bij shared hosting deel je, zoals de naam al doet vermoeden, de server met andere gebruikers. Hierdoor blijven de kosten laag. De andere gebruikers van de server kunnen niet bij jouw gegevens komen, want het stukje opslag is volledig afgeschermd. De prestaties van andere websites, zoals snelheid, bereikbaarheid en downtime, hebben geen invloed op jouw server. Zo ben je verzekerd van een website die snel en stabiel reageert met minimale downtime. Deze vorm van webhosting wordt het meest gekozen voor gewone websites die niet veel traffic genereren. De websites van TechMere zijn daarnaast beschermd met een SSL en HTTPS certificaat, waardoor je gegarandeerd bent van optimale veiligheid.

VPS hosting

VPS staat voor Virtual Private Server. Wil je onafhankelijk zijn van de drukte van andere websites? Of heb je specifieke technische wensen voor bijvoorbeeld de software die je gaat gebruiken? Kies dan voor VPS hosting. Een VPS is een virtuele omgeving die op een volledig zelfstandig deel van de server wordt aangemaakt en gegarandeerde RAM-geheugen en processorcapaciteit heeft. Een VPS is geheel naar eigen wens in te delen. Bovendien geeft een VPS je veel vrijheden op technisch gebied. Zo kun je zelf kiezen van welk besturingssysteem jouw VPS gebruik maakt en is het mogelijk om meerdere websites op dezelfde server te laten draaien. Een VPS wordt, in tegenstelling tot webhosting, niet gedeeld met anderen. Daardoor is een VPS razendsnel. Een VPS host is een ideale oplossing voor websites met meer content dan een gemiddelde websites, zoals webshops en grote bedrijven.

Webhosting bij TechMere

Wij bieden je graag supersnelle webhosting. Een snelle website is belangrijk voor de vindbaarheid van je website en de gebruikerservaring van je websitebezoekers. Bovendien heeft een snelle website directe invloed op het aantal aankopen via jouw website. Webhosting bij TechMere betekent zekerheid en betaalbaarheid. Wij monitoren onze servers actief en grijpen direct in bij complicaties. Wij regelen het allemaal voor je. Ook in de avonduren zijn wij altijd bereikbaar. Zo is jouw website altijd bereikbaar!

 

Maak kennis met Martijn.

Ik ben Martijn en zou u graag

verder willen helpen.

Wilt u in contact komen?

 
 Neem contact op
 

Daag Martijn en het team uit.

"*" geeft vereiste velden aan