ICT hulp op locatie

Altijd hulp, altijd een oplossing

De meeste ICT problemen zijn vanaf afstand te verhelpen. Maar het kan voorkomen dat op locatie komen de enige mogelijkheid is, bijvoorbeeld bij een upgrade of reparatie. Een computer is vaak immers niet zomaar onder de arm mee te nemen. Daarom komen wij graag bij u op locatie langs!

Hulp op locatie is een ideale manier om spoedproblemen op te lossen of reparaties uit te voeren. Maar tegelijkertijd is het ook een goede manier om het een en ander te leren over het gebruik van uw apparaat. Ons team bestaat uit stuk voor stuk getalenteerde ICT’ers met een brede kennis van verschillende apparaten als tablets, telefoons, desktops en printers die in staat zijn om verscheidene onderhoudswerkzaamheden bij u op locatie uit te voeren. Denk hierbij aan het installeren en updaten van hardware en software, het configureren van uw computer, e-mail of backup, het installeren van randapparatuur en netwerken en het verwijderen van virussen en malware. Ook zijn onze ICT’ers in staat om u te adviseren over het gebruik van uw apparaat en het onderhoud hiervan. Bovendien kunnen zij u advies geven over uw internetverbinding, modem en router voor optimaal WiFi bereik.

Wij kunnen u een onafhankelijk advies aanbieden met betrekking tot de aanschaf van een nieuw apparaat. Zo kunnen wij op basis van uw wensen verschillende computers, laptops of printers uitzoeken die aan deze wensen voldoen. Indien gewenst kunnen wij deze apparatuur ook volledig configureren en klaarmaken voor gebruik. U bent dan verzekerd van razendsnelle apparatuur die meteen werkt.

Wij helpen u graag met ICT hulp op locatie. Heeft u een probleem of bent u op zoek naar een onafhankelijk advies? Neem dan contact met ons op, dan kijken we samen met u naar de mogelijkheden.

hulp op locatie