SBB erkend leerbedrijf

TechMere – SBB erkend leerbedrijf

We zijn verheugd om aan te kondigen dat TechMere officieel erkend is als leerbedrijf voor de functies van Software Developer en Expert IT Systems and Devices. Als organisatie hebben we ons ingezet om hoogwaardige opleidingsmogelijkheden te bieden aan aspirant-softwareontwikkelaars en IT-specialisten, en we zijn blij dat we nu erkend zijn door de beroepsorganisatie S-BB (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven).

 

Deze erkenning door S-BB bevestigt ons vermogen om studenten in deze vakgebieden op te leiden en hen waardevolle praktijkervaring te bieden. Bij TechMere begrijpen we het belang van praktische kennis en ervaring in combinatie met een sterke theoretische basis. Daarom zullen we ons inzetten om een stimulerende en leerrijke omgeving te creëren voor studenten die bij ons stage willen lopen.

 

Als erkend leerbedrijf voor Software Developers en Expert IT Systems and Devices zullen we studenten de mogelijkheid bieden om te werken aan uitdagende projecten en om samen te werken met ervaren professionals in de branche. Je zult de kans krijgen om je vaardigheden op het gebied van softwareontwikkeling en IT-systemen en apparaten te verbeteren, en vertrouwd te raken met de nieuwste technologieën en methodologieën. Bovendien zullen we je begeleiden en ondersteunen bij je leerproces, zodat je het maximale uit je stageperiode kunt halen.

 

Of je nu net begint met je opleiding tot Software Developer of Expert IT Systems and Devices, of al gevorderd bent in je studie, bij TechMere verwelkomen we studenten van verschillende niveaus. We geloven dat een diverse en inclusieve leeromgeving bijdraagt aan een betere groei en ontwikkeling van individuen.

 

Als je geïnteresseerd bent om stage te lopen als Software Developer of Expert IT Systems and Devices bij TechMere, nodigen we je uit om contact met ons op te nemen. We zullen graag meer informatie verstrekken over onze stageprogramma’s en het sollicitatieproces.

 

We kijken ernaar uit om samen te werken en je te helpen je professionele doelen te bereiken als toekomstige Software Developer of Expert IT Systems and Devices. Samen zullen we bouwen aan innovatieve oplossingen en bijdragen aan de vooruitgang van de technologische sector.