Netwerken

Bedrade en draadloze oplossingen voor internet

Steeds meer apparatuur is afhankelijk van internet en geen huishouden of kantoorpand kan tegenwoordig zonder. Het aanleggen hiervan kan echter een struikelblok zijn – modems, routers en netwerken vereisen soms meer kennis dan in eerste instantie gedacht wordt. Jarenlange ervaring zorgt ervoor dat u het maximale uit uw internetverbinding kan halen. En laten wij nou precies dat bedrijf zijn met de expertise die u zoekt!

Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen en aansluiten van netwerken, zowel bedraad als draadloos. Draadloze netwerken op kantoor biedt veel flexibiliteit voor medewerkers, doordat zij zich vrij door kantoor kunnen bewegen zonder verbinding te verliezen. Daarnaast is het ook uitermate geschikt voor vaste computers; doordat er geen bekabeling bij komt kijken, staat dit vele malen netter. Het nadeel van draadloos internet is echter dat de internetsnelheid hier de consequenties van ziet. Zo is draadloos internet aanzienlijk minder snel en soms instabiel. Bedraad internet zorgt voor optimale internetsnelheid en is tevens zeer betrouwbaar.

 

Bij draadloos internet is het belangrijk dat het netwerk goed beveiligd wordt. Want hoewel apparatuur en bestanden gemakkelijk en snel via het netwerk met anderen gedeeld kunnen worden, is het ook mogelijk dat onbevoegden hier toegang tot krijgen. Door het netwerk goed te beveiligen door middel van wachtwoorden en verificatieprocedures wordt voorkomen dat anderen gebruik kunnen maken van het netwerk. Printers, faxen, VoIP telefoons en andere apparaten kunnen op deze wijze wel veilig gebruik blijven maken van het netwerk.

 

Zowel voor zakelijke als particuliere klanten is het correct aanleggen en aansluiten van een netwerk van belang. Zo komen er minder storingen, errors en downtime voor en kunnen eventuele problemen razendsnel verholpen worden wanneer een netwerk logisch en systematisch in elkaar is gezet. Zo kunnen hotels, evenementen, kantoorpanden, zalenverhuur en woningen voorzien worden van maximaal geoptimaliseerd internet waarop alle apparaten juist aangesloten zijn.

netwerken
wifihotspots

Wifi Hotspots

Netwerkbeheer

Netwerkbeheer

TechMere-Systeembeheer-afbeelding

Systeembeheer

Snelle wifi in huis

TechMere-wifi-op-kantoor

Snelle wifi op kantoor

systeembeheer

Werkplekbeheer

VoIP-telefonie-TechMere

VoIP telefonie