Consultancy

Onze combinatie van jarenlange ervaring en expertise

Een consultancy van een externe, onafhankelijke professional over een IT omgeving draagt altijd bij en kan nieuwe, doeltreffende inzichten bieden. TechMere biedt een uitgebreid overzicht aan klanten op het gebied van online veiligheid, effectiviteit en efficiëntie. Zo kan een organisatie, bedrijf of merk zichzelf verbeteren op IT gebied door op de hoogte te zijn waar de kansen en mogelijkheden liggen. Daarnaast informeren wij onze klanten over ontwikkelingen op softwaregebied en geven wij klanten tips en trucs waardoor zij hun IT-omgeving optimaal kunnen benutten.

Wilt u duidelijkheid creeeren in het kader van automatisering, veiligheid, kosten en plannen voor de toekomst? Kennis van nieuwe technologische ontwikkelingen noodzakelijk. Ook is het van belang dat de adviseur kan inschatten welke trends en ontwikkelingen zich gaan voordoen. Dankzij onze brede en jarenlange ervaring van zowel hard- als software, zijn wij in staat altijd een passend advies te geven. In welke situatie een bedrijf zich ook bevindt of gaat bevinden. Hierdoor kunnen wij u altijd goede informatie bieden die aansluit bij uw wensen en doelstellingen. Tot slot komen wij bij het beantwoorden van uw IT vraagstuk.

 

Advies nodig over werkplekbeheer, netwerkbeheer, ICT of systeembeheer? Wij hebben al ruim 10 jaar ervaring op deze gebieden. Wij kunnen u daardoor uitstekend adviseren over de do’s en dont’s en eventuele voor- en nadelen van de manier waarop deze beheerd zouden moeten worden. Door te kijken naar de efficiëntie en effectiviteit van de huidige manier van werken, zijn wij in staat een geheel passend advies op te stellen voor aanpassingen en de beste manier van implementatie.

consultancy
online backup

Online Back-up

werkplekbeheer

Werkplekbeheer

groen werken

Groen werken