Online back-up

Altijd bereikbaar en beschikbaar

Online back-up

TechMere vindt het belangrijk dat systemen zo lang mogelijk meegaan en dat data die opgeslagen is ook daadwerkelijk opgeslagen blijft. Daarom verzorgen wij internet back-ups van systemen op de manier zoals onze klanten dat willen. Heeft u liever een dagelijkse back-up? Geen probleem. Toch liever iedere 10 minuten? Wordt geregeld! 

Deze snelheid en flexibiliteit geldt niet alleen voor het maken van back-ups, maar ook van het terughalen van informatie en het opnieuw tot leven wekken van systemen, mochten deze problemen ondervinden. Door back-ups online op te slaan in plaats van op een andere computer of externe harde schijf, zijn deze ten alle tijden bereikbaar en beschikbaar voor herstelprocedures. Zo is er geen kans dat de back-up op internet op enkele wijze corrupt kan zijn, waar dat met een andere computer of externe harde schijf wel mogelijk is.

 

Hoe langer gewacht wordt met het herstellen van een server, des te groter de kans op schade aan de back-ups. Daarom worden defecte servers enorm snel gerepareerd, zodat hier zo min mogelijk last van wordt ondervonden en zodat data zo goed mogelijk bewaard blijft. Binnen no-time kunnen we onze servers opnieuw opstarten. Back-ups zijn dan in de juiste omstandigheden slechts een paar minuten oud. Om deze magie zijn werk te laten doen, installeren we op locatie een back-up systeem dat gegevens zo snel en veilig mogelijk naar het internet kopieert. Deze zijn dan ten alle tijde beschikbaar voor een reset.

 

Wanneer een belangrijke server of een groot werkstation uitvalt, kan herstel erg lang duren. Dankzij ons speciaal ontwikkelde Disaster Recovery programma zijn wij in staat een server of werkstation in korte tijd weer volledig operationeel te krijgen.  Dit programma zorgt ervoor dat we de systeemschijven van servers kunnen herstellen, waardoor een herstel of reset slechts enkele uren duurt in plaats van dagen. Een ander voordeel van ons Disaster Recovery programma is dat er niets verloren gaat.

online backup