Over TechMere

Onze combinatie van jarenlange ervaring en expertise

De afgelopen jaren heeft MediaMere een enorme groei in diensten en kennis weten te bereiken. Continu professioneel doorontwikkelen zit in ons DNA en met het uitbreiden van onze diensten, skills en doelen ontstond er iets heel moois: TechMere. We zijn trots en stellen dit nieuwe onderdeel van de MediaMere familie graag aan u voor.

Bij TechMere kunt u terecht voor al uw IT en automatisering gerelateerde computerwensen. Wij leveren vakwerk als het op webapplicaties, digitaal werken, beveiliging, netwerken maar ook consultancy aankomt. Maar TechMere kan u ook adviseren bij het uitzoeken en installeren van camerasystemen, een Wi-Fi Hotspot aanleggen waar u maar wilt of uitstekende netwerkbeheer services aan u leveren. U verzint het en wij zorgen dat het voor elkaar komt. Ons enthousiaste en gedreven team staat voor u klaar en levert voor deze diensten dezelfde uitstekende resultaten als u van MediaMere gewend bent. Uiteraard kunt u voor al uw online marketing, field marketing, branding marketing en content marketing nog steeds bij MediaMere terecht.

Door de uitstekende samenwerking tussen beide bedrijven bieden wij optimaal resultaat en 360-graden aanpak van uw probleem. Bij TechMere bent u daarnaast verzekerd van maatwerk op niveau. Wij zien het als een uitdaging om uw verwachtingen te overtreffen. U bent altijd welkom voor vrijblijvend advies.

“Ons enthousiaste, gedreven team staat voor u klaar.”

Missie van TechMere:

“Onze missie bij TechMere is om innovatieve technologische oplossingen te bieden die de efficiëntie van processen stimuleren. We streven ernaar om onze klanten te helpen slagen door hen te voorzien van hoogwaardige applicaties en ICT-oplossingen die hun zakelijke doelen ondersteunen. Bij TechMere geloven we in samenwerking, wendbaarheid en het overwinnen van uitdagingen. “We zetten ons in om de technologische mogelijkheden te benutten, en te blijven zoeken naar kansen.”

Visie van TechMere:

“Onze visie bij TechMere is om de meest vertrouwde en gewaardeerde technologiepartner te worden voor Flevoland en daarbuiten. We streven ernaar om constant voorop te lopen in technologische innovatie en om oplossingen te bieden die bedrijven helpen om te groeien in een snel veranderende digitale wereld. Bij TechMere geloven we in het creëren van een hechte gemeenschap van klanten, partners en medewerkers, waarbij we altijd streven naar het overwinnen van obstakels door samenwerking en creativiteit. Onze visie zorgt ervoor dat wij een positieve impact hebben op het succes van ondernemingen door technologie toegankelijk, effectief en inspirerend te maken.”