Data recovery

Documenten, foto’s en filmpjes staan tegenwoordig vaak niet meer op één apparaat. Naast een computer of een laptop wordt er ook veel opgeslagen op bijvoorbeeld een USB-stick, een externe harde schijf, een SD-kaart of een mobiele telefoon. Is uw computer of uw harde schijf gecrasht? Vervelend, maar gelukkig kunnen wij dit voor u repareren. Wij halen uw waardevolle foto’s en documenten weer volledig terug.

Data recovery is het herstellen van beschadigde data op een opslagmedium. Uw bestanden kunnen beschadigd of verloren zijn door diverse oorzaken, bijvoorbeeld door een softwareprobleem of door een fysieke beschadiging. Het kan ook zo zijn dat er geen goede back-up van uw documenten of foto’s is gemaakt. TechMere is expert op het gebied van data recovery. Wij zorgen ervoor dat uw kostbare data weer teruggehaald wordt, vakkundig en professioneel.

Dataverlies kan een groot probleem zijn. Zijn uw bestanden verloren gegaan en wilt u deze terughalen? De specialisten van TechMere kunnen door middel van data recovery deze bestanden weer in originele vorm op uw computer krijgen. Dit gebeurt uiteraard zeer professioneel, want uw verloren data kunnen immers vertrouwelijk of heel waardevol zijn. Onze specialisten zijn bekend met meerdere besturingssystemen en apparaten en weten precies welke stappen zij moeten zetten voor een succesvol resultaat. Door onze jarenlange ervaring hebben wij kennis van verschillende methoden. Afhankelijk van het type probleem (mechanisch, elektronisch of logisch) herstellen wij met de meest geavanceerde technologische middelen uw data. Wij werken resultaatgericht en gaan door tot u uw verloren bestanden terug heeft.

Zijn uw bestanden verloren gegaan en wilt u deze herstellen door middel van data recovery door TechMere? Neem dan snel contact met ons op, onze specialisten helpen u graag!

 

Maak kennis met Martijn.

Ik ben Martijn en zou u graag

verder willen helpen.

Wilt u in contact komen?

 
 Neem contact op
 

Daag Martijn en het team uit.

"*" geeft vereiste velden aan