Afstandsbedieningsessie

Wie problemen heeft met de computer kan gebruik maken van onze snelle helpdesk voor computer ondersteuning. Met een goed programma kunnen wij de computer op afstand bedienen. En het is nog simpel ook.

Ondersteuning op afstand

TeamViewer

TeamViewer brengt binnen enkele seconden over de hele wereld een verbinding tot stand met elke PC of server. U kunt de PC van uw partner op afstand bedienen alsof u er zelf voor zit. Kom erachter waarom meer dan 100 miljoen gebruikers vertrouwen op TeamViewer!

Ik heb een Windows-computer

Hoe werkt het? Volg de stappen!

Stap 1: Download TeamViewer QuickSupport voor Windows-gebruikers

Stap 2: Klik op uitvoeren en het programma wordt geïnstalleerd op uw computer.

Stap 3: Als het programma is geïnstalleerd, dan ziet u “ID” met daarachter een cijfercombinatie van 9 cijfers staan. Daaronder ziet u een “Password” staan. Deze twee gegevens hebben wij nodig om uw computer over te nemen.

Stap 4: Geef deze gegevens aan ons door en wij nemen uw computer vanaf afstand over!

Ik heb een Apple-computer

Hoe werkt het? Volg de stappen!

Stap 1: Download TeamViewer QuickSupport voor Apple-gebruikers

Stap 2: Klik op uitvoeren en het programma wordt geïnstalleerd op uw computer.

Stap 3: Als het programma is geïnstalleerd, dan ziet u “ID” met daarachter een cijfercombinatie van 9 cijfers staan. Daaronder ziet u een “Password” staan. Deze twee gegevens hebben wij nodig om uw computer over te nemen.

Stap 4: Geef deze gegevens aan ons door en wij nemen uw computer vanaf afstand over!

afstandbedieningssessie