ICT beheer Almere

TechMere is al 10 jaar gespecialiseerd in actieve monitoring. Dat betekent dat wij bij TechMere uw netwerk en computers bewaken. Wij zijn daarom in staat om fouten en storingen op te lossen, voordat u er als klant last van krijgt. Een groot deel van de oplossingen hebben we geautomatiseerd, zodat u voor een scherpe prijs gebruik kan maken van onze service. Wij helpen u graag verder met uw ICT beheer.

 

Wat doet een ICT beheerder?
Een ICT beheerder is een specialist die verantwoordelijk is voor het dagelijks onderhouden en beheren van een ICT-omgeving binnen een bedrijf. Bij netwerkproblemen of andere ICT gerelateerde problemen gaat een ICT beheerder aan de slag om de problemen op te lossen.

 

Wat kan TechMere voor u betekenen?
Wij vinden het belangrijk om niet alleen op de systematische meldingen af te gaan. Daarom testen we vaak de de bereikbaarheid van de website, de SEO en de internetsnelheid van onze klanten. Dit alles zodat wij u compleet kunnen ontzorgen. Als er dan toch nog wat mis gaat, staat het team van TechMere bijna 24 uur per dag voor u klaar met een passende oplossing. Storingen, onbereikbaarheid, fouten en andere problemen krijgen bij ons de hoogste prioriteit. U kunt ervan uitgaan dat de door u aangegeven of de door ons gevonden fouten zo snel mogelijk worden opgelost door het team van TechMere, ook als u nog geen problemen ondervindt.

 

Onze onderhoudscontracten
Wij bieden onderhoudscontracten aan die variëren van een maand tot een jaar. Ook maken wij gebruik van een strippenkaart systeem. Zo kan er bijvoorbeeld een 10-uren strippenkaart worden gekozen. Wij geven korting op deze kaart en u bent hiermee verzekerd van een half uur gratis ondersteuning. U betaalt geen vast bedrag per maand, maar u kunt dan wel gebruik maken van onze ondersteuningsservice. Dit geeft u de vrijheid om zelf te kiezen wanneer u ons inschakelt.

 

Wanneer wij een probleem hebben opgelost bij een klant waar een andere klant nog last van heeft, lossen wij dit bij de andere klant ook direct op. Zo kunnen alle klanten profiteren van de service die wij aanbieden en dat zonder extra kosten.

 

Wij van TechMere staan klaar om uw problemen op te lossen. Heeft u problemen? Neem dan zeker contact op met onze ICT beheer medewerkers. Veel klanten van TechMere bevinden zich in Almere, maar ook zeker klanten van buiten Almere helpen wij graag verder. Wij horen graag van u!

ICT_beheer_Almere