SMTP Poort wijzigen

Onze combinatie van jarenlange ervaring en expertise

SMTP Poort wijzigen

Binnen de Windows 10 Mail Client bestaat er geen optie om de poorten handmatig te wijzigen. De enige optie die bestaat, is selecteren of u gebruikt maakt van SSL. Om exact door te geven van welke poort u gebruik wilt maken, kunt u de volgende instellingen veranderen.

Ga op de volgende manier naar de geavanceerde instellingen binnen de accountinstellingen:

U ziet dan het kopje “Synchronisatie-instellingen voor postvak wijzigen”. Klik daar op.

Als u hebt geklikt “Synchronisatie-instellingen voor postvak wijzigen” komt u op deze pagina terecht. Druk hier op “Geavanceerde postvakinstellingen”.

Voer dan bij “Outgoing (SMTP) email server” (zie rode pijl) de poort in die in uw netwerk ondersteund wordt.

Druk op “Sign in”. Hierna moet de verbinding tot stand komen.

Heeft u nog verdere vragen of is het nog niet duidelijk genoeg? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.