Opzetten MailMere e-mailaccount in iOS

1. Open de “Instellingen” app, en ga naar het kopje “Mail”
2. Druk op “Accounts” en dan op “Nieuw account”s
3. U krijgt hier een lijst met e-mailproviders te zien, zoals iCloud en Google. Kies hier voor “Andere”.

4. Druk op de optie “Voeg e-mailaccount toe”.

• U kunt hier een naam naar keuze invullen. Dit is ook de naam die zichtbaar is voor uw ontvangers. Kies hier bijvoorbeeld “Martijn de Vries” of de naam van uw bedrijf.
  • Vul hieronder uw e-mailadres en wachtwoord in wat u van ons heeft ontvangen.
  • U kunt, als u dit wilt, zelf een beschrijving toevoegen die zichtbaar is in de Mail app.
  • Druk hierna op “Volgende”

5. U komt nu op een pagina uit waar u uw emailgegevens in kan vullen. Zorg dat de optie ‘IMAP’ geselecteerd is.

• Naam, e-mailadres en beschrijving heeft u bij de vorige stap al geselecteerd, en hoeft u niet aan te passen.
  • Server inkomende post
    • Hostnaam: webmail.mailmere.nl
    • Gebruikersnaam: het emailadres wat toegevoegd moet worden
    • Wachtwoord: het wachtwoord van dit emailadres
  • Server uitgaande post
    • Hostnaam: webmail.mailmere.nl
    • Gebruikersnaam: het emailadres wat toegevoegd moet worden
    • Wachtwoord: het wachtwoord van dit emailadres

6. Druk op “Volgende” en zorg dat “Mail” geselecteerd is. Druk vervolgens op “Bewaar”. Uw mail zou nu zichtbaar moeten zijn in de Mail app.