Opzetten MailMere e-mailaccount in Gmail (Android)

1. Installeer en open de Gmail applicatie op je Android systeem.
2. Druk op het “hamburgermenu” en selecteer “Instellingen”

3. Selecteer “Account toevoegen”
4. Selecteer “Overig”
5. Voer de configuratie uit

• Geef het e-mailadres op die je wil toevoegen. Deze heb je van TechMere ontvangen.
  • Selecteer de optie “IMAP”
  • Geef het wachtwoord op van het e-mailadres. Deze heb je van TechMere ontvangen.

6. Bevestig de instellingen voor de inkomende server. Deze zijn automatisch ingevuld, maar controleer op de volgende waarden:

• Gebruikersnaam; Het e-mailadres die je wil toevoegen. Deze heb je van TechMere ontvangen.
  • Wachtwoord; Het wachtwoord van het e-mailadres. Deze heb je van TechMere ontvangen
  • Server; De mailserver van TechMere. Dit dient “webmail.mailmere.nl” te zijn.

7. Bevestig de instellingen voor de inkomende server. Deze zijn automatisch ingevuld, maar controleer op de volgende waarden:

• Gebruikersnaam; Het e-mailadres die je wil toevoegen. Deze heb je van TechMere ontvangen.
  • Wachtwoord; Het wachtwoord van het e-mailadres. Deze heb je van TechMere ontvangen.
  • Server; De mailserver van TechMere. Dit dient “webmail.mailmere.nl” te zijn.

8. Selecteer de instellingen waarvan je gebruik wil maken en geef indien gewenst een herkenbare naam aan het mailadres.

9. Gefeliciteerd, je mail is succesvol ingesteld!