Handleiding standaard afzender Mailmere

1. Log in op uw Mailmere account.

2. Klik op “Instellingen”

3. Klik nu op “Identiteiten”

4. Klik nu rechtsboven in het scherm op “Nieuw”

5. Vul nu de weergavenaam in. Deze komt bovenaan de mail te staan als u een mailtje stuurt.

6. Vul bij “E-mail” uw mail in waarbij u momenteel bent ingelogd. U kunt ook verdere informatie invullen als u dat wilt, maar dit is niet nodig.

7. U kunt er ook voor kiezen om deze identiteit als standaard in te stellen.

8. Vul zo nodig een ondertekening in.

Afzender Selecteren in een Nieuwe Mail

1. Maak een nieuwe mail aan.
  2. Klik op “Afzender”.

3. Selecteer nu de identiteit waarmee u de mail wilt versturen. De identiteit die u als standaard heeft gekozen bij stap 7 is automatisch al geselecteerd als u niet een andere kiest.

4. Als u nu de mail verstuurd, wordt hij verzonden onder de andere identiteit. U kunt dit testen door een mail te sturen naar uw eigen mailadres.