Handleiding Out of Office Mailmere

1. Log in op uw Mailmere account.

2. Klik op “Instellingen”

3. Klik nu op “Filters”

4. Klik nu rechtsboven in het scherm op “Nieuw”

5. Vul nu de naam in die u de filter wilt geven bij “Filternaam” en kies ervoor of u de filter wilt inschakelen bij “Filter ingeschakeld”

6. U kunt het zoekbereik aanpassen als u het wilt maar dit is nu niet nodig.

7. Vul bij “Regels”, Ontvanger -> bevat -> ‘uweigenmailadres’. Bij uweigenmailadres vult u dus uw mailadres in waarbij u momenteel bent ingelogd.

8. Bij “Acties” vult u uw bericht (vakantie reden) in en vul een onderwerp in. Klik hierna op de blauwe knop “Opslaan”.

9. Als u de filter wilt aan of uitzetten kan dat via “Filters”. Dezelfde als bij stap 3.