De voordelen van Microsoft Office 365

Microsoft Office 365 is ontworpen om ondersteuning te bieden aan productiviteit en betrouwbaarheid. De Office 365-diensten kunnen snel worden ingezet en helpen bedrijven om hun bedrijfsvoering te verbeteren. De diensten van Microsoft Office 365 zijn minder moeilijk in gebruik, dus makkelijker in te zetten voor bedrijven. Microsoft Office 365 heeft nog veel meer voordelen. Wij van TechMere hebben ze voor jou op een rijtje gezet.

 1. Verschillende gebruikers kunnen online samenwerken aan documenten en bestanden. Deze functie maakt het samenwerken met je collega’s een stuk eenvoudiger. Je kunt samen in hetzelfde document werken en tegelijkertijd chatten over wijzigingen. Daarnaast is het rondmailen van bestanden verleden tijd. Mail de koppeling naar het SharePoint- of OneDrive-bestand en je kunt allemaal in hetzelfde bestand werken. Zo ontstaan er niet meer ontelbare versies. Je kunt ongewenste wijzigingen snel weer ongedaan maken met versiebeheer.
 2. In Microsoft werk je vanuit één centraal punt: Microsoft biedt alle tools aan die je nodig hebt.
 3. In Microsoft Office 365 wordt er een mailbox met 50GB opslag aangemaakt. Deze biedt toegang tot e-mail, contactpersonen en agenda’s op bijna alle apparaten.
 4. In plaats van alle programma’s los kopen, is het een stuk goedkoper om alle programma’s in één bundel aan te schaffen.
 5. Door de gedeelde agenda’s gaat het inplannen van afspraken veel eenvoudiger.
 6. Je kunt Microsoft Teams inzetten voor vergaderingen. Bovendien kunnen er groepen aangemaakt worden.
 7. Vergaderingen verlopen efficiënter door het gebruik van OneNote, PowerPoint, Outlook en SharePoint Online, waarmee je gedeelde documenten kunt aanmaken. Zo werk je allemaal in één bestand. Zeer efficiënt dus!
 8. Je kunt altijd en overal werken. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding. Dit is één van de sterkste cloudgebaseerde systemen.
 9. Het is veiliger om je documenten op te slaan in de cloud dan op je pc of netwerkschijf. Bij Microsoft werken ontzettend veel experts om de opslagdiensten SharePoint en OneDrive te beveiligen. Door een lastig wachtwoord en een tweestapsverificatie loop je weinig risico op een beveiligingslek.
 10. Toegang voor gebruikers kunnen beveiligd worden met een extra authenticatie via SMS of de Authenticator app.
 11. Microsoft 365 biedt 1TB aan opslagruimte aan in de Cloud. Dit is goed beveiligd en beschermd tegen malware, spam en andere bedreigingen.
 12. Microsoft Office 365 maakt gebruik van automatische updates. Doordat er met regelmaat updates worden uitgevoerd, is de software erg veilig, mede dankzij de anti-virus en anti-spam oplossingen die in de software geïntegreerd zitten.
 13. Microsoft biedt een up-time van 99,9%, waardoor de services altijd beschikbaar zijn. Bij calamiteiten wordt er gegevensherstel geboden.
 14. Beheerders hebben controle over centrale data. Hiermee kan datastructuur worden beheerd en permissies worden gegeven.
 15. Met Microsoft Office betaal je per gebruiker per maand. De kosten van de licentie hangen af van het functionele niveau dat je organisatie kist. Hierdoor weet je precies wat je voor je Microsoft Office-licentie betaalt. De upgrades zijn inbegrepen in de kosten, er zijn dus geen additionele kosten.

Bent u overtuigd door alle voordelen van Microsoft Office 365e en wilt u uw e-mail importeren of migreren van een andere e-mailprovider naar Microsoft Office 365? Wij helpen u daar graag bij. Neem contact met ons op en dan kijken we samen naar de mogelijkheden.